Belajar bina website lengkap dengan bajet RM190 sahaja!

Dalam Minisite PRO, anda akan belajar bina website dengan pantas, mudah & murah menggunakan format copywriting dan template yang dah proven untuk buat jualan.

Adakah anda mengalami masalah seperti..

Kekurangan bajet?

Anda tak cukup bajet untuk upah designer buatkan website profesional untuk produk atau servis anda.

Tidak mahir?

Anda tidak tahu bagaimana nak buat website yang cantik dan boleh convert visitors jadi pelanggan.

Sales ‘tersangkut’?

Anda dah bertahun – tahun guna Facebook Ads sahaja, tak pernah guna proven upsell system dan Google Ads.

Minisite PRO

Kelas video online step by step untuk bantu anda bina website professional dengan bajet RM190 sahaja termasuk hosting. Tak perlu mula dari scratch, custom template untuk setiap page sudah disediakan. Cuma perlu upload, drag and drop dan klik untuk edit.

Ecommerce

Uruskan produk dan jualan dengan sistem Woocommerce. Unlimited products dengan custom shop dan product page.

Custom Sales Page

Long form sales page template dan format copywriting yang distruktur berdasarkan eksperimen dan pengalaman.

Payment Gateways

Integrate shop page Woocom atau custom sales page anda dengan SenangPay, Billplz, OrderSini atau Onpay.

Platform Blog

Sebarkan info berguna yang menarik tentang manfaat produk anda melalui blog untuk tarik targeted visitors dan pelanggan baru.

Sistem Upsell

Tingkatkan average order value dan return on ad spend anda dengan menambah sistem upsell ke dalam sales funnel.

Web Builder

Premium tools seperti Astra dan Elementor PRO akan disediakan untuk bantu anda bina website dengan mudah dan pantas.

Contoh website dari peserta program Minisite PRO

Majoriti peserta program ini tidak pernah ada pengalaman buat website langsung tetapi ramai yang siapkan website mereka dalam tempoh 1 – 3 hari sahaja. Lepas sertai Minisite PRO, anda juga boleh ada website yang cantik dan high converting seperti contoh di bawah.

MINISITE

www.scargeljumea.com.my

MINISITE

www.kedaibankair.com

Chapter dalam Minisite Pro

Misi kelas 1 jam 40 minit ini adalah untuk bantu anda siapkan website dalam masa 1 hari sahaja walaupun anda tak pernah buat website. Anda juga akan diberikan premium theme, plugins dan template sales page berdasarkan split test & proven format.

CHAPTER 1

Domain, Hosting & WordPress

Tutorial untuk setup domain, hosting dan WordPress. Kos untuk beli domain & hosting ialah RM70. Kalau dah ada, kos untuk launch website anda cuma RM120.

CHAPTER 2

Theme & Plugins Setup

Setup theme dan plugin penting seperti Astra PRO dan Elementor PRO. Tools premium akan diberikan selepas anda selesai mendaftar kelas Minisite PRO.

CHAPTER 3

Woocom & Payment Gateways

Setup Woocommerce dan payment gateways seperti Billplz dan SenangPay. Anda juga akan belajar untuk upload dan setup products (simple & variable).

CHAPTER 4

Products & Woocom Pages

Upload template dan customize page produk dan shop Woocommerce anda. Template untuk setiap page dah disediakan, cuma drag and drop dan klik untuk edit.

CHAPTER 5

Custom Sales Page

Setup sales page menggunakan custom template dan format copywriting yang dah berjaya jana jualan dan bawa pulangan sekurangnya 500% ROAS.

CHAPTER 6

Custom Blog & Post Page

Setup custom blog dan post page untuk buat konten atau artikel yang brand anda share nampak lebih kemas, profesional dan lebih dipercayai.

CHAPTER 7

Custom Header & Footer

Upload logo, customize header dan footer website mengikut warna yang bersesuaian dengan tema business, produk atau servis.

CHAPTER 8

Plugin For Tracking Code

Setup plugin tracking code seperti Pixel, Google Analytics dan tracking code yang lain untuk bantu anda measure & optimize iklan.

CHAPTER 9

Custom Upsell Page

Upload template page upsell berserta contoh copywriting. Anda juga akan belajar untuk setup flow upsell dan sales page.

Testimoni peserta yang dah join Minisite PRO

"Saya beli Panduan Minisite Pro sebab saya suka dengan design website Baem Ashrawi. Panduan ini sangat sesuai untuk sesiapa yang tak pernah buat website menggunakan wordpress. Cara Baem explain amat mudah difahami."
Khairi Ariff
Founder, Like Method Tribe
"Dengan bonus2 dan template yang dah disediakan, memang sangat memudahkan. Rasa macam kena suap je. Panduan memang simple & straight foward. Beli semalam, harini dah habis tengok & boleh mula bina minisite sendiri dah. Panduan tak ada nak guna jargon2 sangat. Bagus untuk orang yang tak ada asas langsung dalam bina website."
Syakir Yusaimi
Digital Marketer
BONUS: EBOOK MINISITE FUNNEL

STRATEGI FACEBOOK ADS & CASE STUDY 519% ROAS

Template sales page dan format copywriting yang saya berikan dalam Minisite PRO adalah hasil dari pengalaman dan puluhan split test dalam marketing.

Sama ada closing guna Whatsapp ataupun Billplz, klien dan peserta program online saya yang buat jualan 5 – 6 angka sebulan ada 1 persamaan iaitu mereka ada minisite.

Facebook Ads (519% ROAS)

Saya juga akan berikan anda bonus ebook minisite funnel di mana anda akan dapat case study dan belajar bagaimana saya setup Facebook Ads untuk jana 519% ROAS.

Chapter bonus yang anda akan belajar:

  • Flow & campaign structure
  • Metrik penting Facebook Ads
  • Teknik untuk maintain 500% ROAS
  • Formula untuk kira ROAS
  • Main campaign & retargeting setup
  • Campaign budget optimization
  • Tips Facebook Ads

HARGA PENDAFTARAN MINISITE PRO

RM120

Diskaun 20% Minisite PRO terhad untuk hari ini (27/09/2020) sehingga jam 12 AM sahaja!

Harga kembali ke RM150 dalam masa..

Jam
Minit
Saat

Sertai Minisite PRO sekarang!

Belajar bina website dengan pantas & mudah menggunakan format copywriting dan template yang dah proven untuk buat jualan. Daftar di bawah untuk sertai Minisite PRO sekarang.

Soalan Lazim

Jawapan soalan lazim di bawah boleh bantu anda dapatkan maklumat lanjut untuk buat keputusan sebelum menyertai kelas online Minisite PRO.

Saya akan berikan template sales page, format copywriting dan premium tools yang digunakan pada www.baemashrawi.com dalam Minisite PRO.

Sales page yang anda tengah baca ni adalah contoh hasil dari template dan format Minisite PRO. Saya dah buatkan semua untuk anda. Tinggal upload, drag and drop and klik to edit untuk update konten anda. 

Kita akan bina website menggunakan platform WordPress. Untuk theme dan web builder, kita akan guna Astra PRO dan Elementor PRO. Kedua – dua tools ni bernilai RM400 tapi anda dapat free je.

Kalau dah ada domain & hosting, anda cuma perlu belanjakan RM150 pada course Minisite PRO untuk dapatkan tutorials dan premium tools untuk launch website anda.

Kalau belum ada, saya akan tunjukkan cara untuk setup hosting dan domain pada harga RM70.

Jadi, total yang anda perlu belanjakan ialah RM150 atau RM220 max.

Pembayaran RM150 adalah sekali seumur hidup sahaja. Tiada hidden fees.

Untuk tools seperti Astra & Elementor, anda cuma perlu bayar RM50 untuk yuran pembaharuan tahunan.

Course Minisite PRO distruktur khas untuk beginner dan intermediate wordpress developer. Hanya drag and drop dan click to edit.

Tiada masalah langsung walaupun anda tak pernah bina website sendiri sebelum ini. Saya dah susun video tutorial secara step by step untuk guide anda dari scratch hingga ke launching phase, page by page. 

Kalau buat betul – betul, 1 hari je boleh siap.

Bantuan selepas pembelian akan diberikan melalui FB group tertutup Minisite PRO. Jika perlu, tutorial video juga akan ditambah untuk membantu anda bina website perniagaan tanpa masalah.

Selepas pembayaran selesai, anda akan diberikan link untuk register ke portal Minisite PRO. Di sana, anda boleh tonton tutorial video dan download files seperti theme, plugins, templates dan format copywriting.